Totalt antall sidevisninger

mandag 1. september 2014

Frøken Detektiv

September: Frøken Detektiv

Frøken detektiv er en serie full av spenning og mysterier. Unge Nancy Drew løser saker, noen av dem kan være virkelig farlige. Den første boka om detektiven ble gitt ut i 1930 og siden det har det kommet ut mange bøker om frøken Drew. Serien er skrevet under pseudonymet Carolyn Keene av en rekke forskjellige forfattere. Bøkene har gjennom tiden blitt omskrevet og modernisert, og blitt gitt ut under litt ulike serietitler. I de nyeste bøkene har Nancy Drew både pc og mobil.

I Frøken detektiv-serien møter vi ungjenta Nancy Drew som løser saker både i hjemtraktene og andre steder i verden. Hun har god hjelp av sine to kusiner Bess og George, senere også av kjæresten Ned.

Den første boka i Frøken detektiv-serien heter Frøken detektiv og det forsvunne testamentet. Biblioteket har mange bøker med Nancy Drew, men ikke denne. Derfor har vi valgt å omtale den første boka i serien Nye Føken detektiv som heter Uten et spor.

I Uten et spor får Nancy Drew i oppdrag å finne ut av hvem som har ødelagt squash-avlingene til en nabo. Nancy og venninnene Bess og George kaster seg ut i jakten. Så får den nye naboen frastjålet et verdifullt fabergéegg og Nancy må løse enda et mysterium.

En bok i kjent Frøken detektiv-stil. Frøken Drew får et (her to) mysterium å løse, og ikke alle er like glad for den nysgjerrige jenta. I denne serien tar Nancy tekniske hjelpemidler i bruk i kampen mot skurkene. For deg som liker gode spenningsbøker!


Passer fra ca 10 år og oppover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar