Totalt antall sidevisninger

onsdag 1. oktober 2014

Skateboard-detektivene

Oktober: Skateboard-detektivene
Skateboard-detektivene er en actionfylt serie med fire skateglade ungdommer i spissen. Dette er en ny serie med kun to bøker hittil. Den første boka kom ut på norsk i 2009. Forfatteren er den britiske Andrew Fusek Peters som har skrevet en rekke bøker for barn og unge (ofte sammen sin kone Polly). Bøkene er gitt ut som en del av EGO-serien.

I Skateboard-detektivene-serien møter vi Charlie, San, Ben og Break, en skatergjeng med hver sine spesielle ferdigheter. De blir kastet inn i kamper mot skurker uten skrupler og må bruke alle sine evner for å overleve.

Den første boka i Skateboard-detektivene-serien heter Skitne triks.

I Skitne triks blir faren til Charlie beskyldt for å ha stjålet et Fabergé-egg. Charlie og kameratene hennes vil renvaske den tidligere kriminelle mannen som endelig har fått livet på riktig vei. For å finne bevis på hans uskyldighet, må de gå etter de virkelige skurkene…

Dette er en actionfylt bok med halsbrekkende spenning. Gjengen kommer ut for farlige situasjoner med skurker som ikke går veien for et drap eller to. Frøken detektiv og Hardyguttene på skateboard!


Passer for 10-12 år og oppover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar