Totalt antall sidevisninger

tirsdag 1. oktober 2013

Artemis Fowl

Oktober: Artemis Fowl


Artemis Fowl er en fantasyserie med et kriminelt geni på 12 år og alver som ikke er så ufarlige som først antatt. Den første boka kom ut på norsk i 2001 og det har hittil kommet ut 8 bøker i serien, samt noen ekstra bøker i forbindelse med Artemis Fowl-universet. Forfatteren er den irske Eoin Colfer og senne serien er hans mest kjente.

I Artemis Fowl-serien møter vi det 12 år gamle geniet, Artemis, som vil bruke sin intelligens på kriminelle ting. Han blander seg inn i alvenes verden og kommer ovenfor en rekke valg som får stor innvirkning på livet hans. Det finnes mer i verden enn det vanlige mennesker vet, og alver er ikke forsvarsløse, små vesener.

Den første boka i Artemis Fowl-serien heter enkelt Artemis Fowl.

I Artemis Fowl kidnapper Artemis en alv, og ikke en hvilken som helst alv. Alven er politikaptein Kristtornia Kort i LEP-rekognavdelinga og hennes folk vil ha henne tilbake. Da Artemis tror han har overtaker, slutter alvene å følge spillereglene…

Dette er en morsom, fantasifull bok med en spennende alveverden og en selvgod, bestemt 12-åring. Inneholder masse action og spenning med mange uventede vrier og vendinger. En pageturner å kose seg med!


Passer fra 10-12 år og oppover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar