Totalt antall sidevisninger

lørdag 1. juni 2013

Dauinger


Juni: Dauinger


Dauinger er en ganske ny serie som vandrer mellom de dødes og de levendes verden. Mysterier, litt kjærlighet, vennskap og bittelitt eksistensialisme. Første bok kom ut i 2011. I 2012 ble Dauinger sendt som tv-serie på NRK. Forfatteren er Arne Berggren, en mann som har skrevet mange bøker, skuespill og film- og tv-manus.

I Dauinger-serien møter vi Steffen, viss far har et spesielt yrke. Han er spøkelsesjeger. På ei lita øy, kaster Steffen seg inn i en mordgåte, på tross av farens advarsler. Dette forandrer bokstavelig talt livet hans.

Den første boka i Dauinger-serien heter Ute avtiden.

I Ute av tiden finner Steffen ut at faren ser gjenferd og han er kjent som spøkelsesjeger som hjelper rastløse sjeler over til den andre siden. De er på en liten øy. Steffen begynner å etterforske en gammel mordgåte, selv om faren hans har sagt nei. Dette forandrer livet hans totalt…

Utrolig spennende bok som beveger seg både i de levendes og de dødes verden. Ting er ikke som de først ser ut til å være, noe som hele tiden får deg til å være på vakt. Lett og godt språk som driver historien fremover. Skikkelig pageturner!

Passer fra 8-9 år og oppover.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar